El tècnic del RCD Espanyol, Vicente Moreno, ha explicat que “la competició de Copa ens il·lusiona a tots. És molt maca i ens possibilita partits emocionants. Respecte al rival i ganes de passar l’eliminatòria, ells també tindran la seva il·lusió”. L’Espanyol jugarà la primera ronda de la Copa del Rei al camp del conjunt càntabre SD Solares – Medio Cudeyo, una eliminatòria a partit únic que es disputarà dimecres, 1 de desembre, a les 19 h. El Solares és un equip de la Preferent de Cantàbria i és el líder de la seva categoria.

El Solares, un equip de Preferent

Malgrat que el rival és inferior, Moreno ha explicat que “enviem el personal del club a gravar el partit. Hem preparat el partit com si fos un Primera Divisió i coneixem el rival. L’hem tractat com a qualsevol altre. S’ha de gaudir i patir en cada partit. Som uns afortunats. Hem de veure-ho amb la perspectiva de la resta d’equip de poder jugar contra equips amb història. No hem de ser egoistes. Hi haurà gespa artificial, mesures, però és així. Ho preparem de la millor manera possible. No hi ha excusa. Ja els agradaria a aquests equips tenir l’estadi o la gespa nostres. Hem de ser respectuosos, és tornar al que teníem abans i adaptar-s’hi”.

Minuts per a jugadors suplents

Moreno donarà minuts a jugadors que no compten i ha dit que “algun jugador del filial hi haurà, però tampoc podem anar al límit de jugadors que pots tenir dins del camp. Tenim una plantilla àmplia, farem el millor equip possible. És un bon moment per als jugadors que no juguen normalment per fer un bon partit i posar-ho difícil a l’entrenador”.