Palau-homenatge-Navarro
@FCBbasket

Ja estan a la venda les entrades pel Barça Lassa-Reial Madrid, partit que es jugarà el 25 de novembre a les 19.30 h. El clàssic servirà com a acte especial per retirar la samarreta, amb el dorsal 11, del jugador Juan Carlos Navarro.

Les entrades estan a la venda, amb un 10 % de descompte per als socis, a un preu de 49 € per al públic en general i les més cares arriben fins als 99 €. Hi ha una disponibilitat de 800 entrades a la venda, a les quals se sumaran les entrades dels socis que no puguin assistir al partit.

El Palau, un recinte d’homenatges

Homenatge-Navarro-Palau
@FCBbasket

Després de l’anunci que es retira, Navarro va tenir un homenatge al Palau Blaugrana, que va tenir l’assistència de familiars, amics, jugadors i tècnics que havien compartit moments amb el jugador. Amb 35 títols a la butxaca, és una llegenda viva del Barça i del bàsquet internacional; la seva retirada va tenir un gran impacte a les xarxes socials.

Tal com ja va comentar el president Josep Maria Bartomeu, el club té previstos molts més projectes pensats en el jugador, com la realització d’un documental de la seva vida esportiva i també la creació d’una estàtua al Palau Blaugrana per commemorar la importància de la seva figura.