L’entrenador Ernesto Valverde ha dit que “esperem un rival en els millors moments de la temporada, ha guanyat set partits seguits. No es rendeix mai”. Pel tècnic del Barça, el partit contra els italians és clau perquè “l’equip que guanyi farà un pas important per passar a la ronda següent”.

Valverde també s’ha referit a l’absència de Leo Messi per lesió. Diu que “ens condiciona molt que no hi sigui el Leo, però és un repte per a nosaltres”. Tot i així, és optimista, diu que “volem trobar a faltar Messi guanyant”. L’entrenador blaugrana creu que “quan tens la baixa d’un jugador tan important, és difícil que tot el pes caigui en un altre jugador, i que més aviat cau en tot l’equip”. Per Valverde, l’astre argentí “és el millor que hem vist, entre tots hem d’intentar que aquesta absència es noti menys, no tenim la genialitat però hem de ser efectius”.

Sobre els xiulets del Camp Nou a Dembélé ha estat clar: “Tots podem perdre pilotes, el tema és què fas després”.

Valverde també ha fet broma amb la seva renovació. Com a resposta a la pregunta de si nota el desgast del club com el van tenir Guardiola i Luis Enrique, ha dit que “tinc alguna cana més però no per l’equip, sinó per l’edat”.

Després de la victòria contra el Tottenham a Londres (2-4) en la segona jornada i la victòria al Camp Nou contra el PSV per 4 a 0 en la primera, el tècnic vol continuar la bona ratxa contra l’Inter de Milà.

La roda de premsa de Valverde sencera