Reaccions detenció Bartomeu

Un cop conegudes les detencions de l’expresident del Barça Josep Maria Bartomeu; del CEO del Barça, Òscar Grau; de Jaume Masferrer, exassessor del president Bartomeu, i del cap de Serveis Jurídics del club, Román Gómez Ponti, les reaccions no s’han fet esperar. Aquestes són algunes de les més destacades.

Els candidats a la presidència del Barça valoren la detenció

Un dels candidats a presidir el club, Joan Laporta, ha mostrat la seva sorpresa per les detencions i ha dit que “tenim tot el respecte per les actuacions judicials i policials, i també un màxim respecte per la presumpció d’innocència de totes les persones que estan sent investigades”.

Màxim respecte als escorcolls i a la presumpció d’innocència”
Joan Laporta, candidat a la presidència del FC Barcelona

El candidat Víctor Font tmabé ha enviat un missatge als seguidors blaugrana. Pel responsable de la candidatura “Sí, al futur”, l’escorcoll fet a les oficines del Barça “és una mostra clara que cal canviar el model club. No pot ser que els òrgans de representació no siguin independents dels qui manen.”

És urgent canviar el model de club.”
Víctor Font, candidat a la presidència del FC Barcelona

El comunicat del club

El Barça, a través d’un comunicat, ha volgut transmetre “la seva col·laboració amb l’autoritat judicial i policial per tal d’aclarir els fets objecte d’aquesta investigació”.