El Barça B ja sap qui tindrà de rival a la primera eliminatòria de la fase d’ascens a Segona Divisió A. El Valladolid Promesas, filial de l’equip de Valladolid, serà el rival amb el qual se les hauran els homes de Garcia Pimienta per intentar passar a la segona ronda. Un matx que es jugarà el diumenge 19 de juliol a l’estadi Ciudad de Málaga, a les 20 hores. Totes les eliminatòries seran a partit únic i sense públic.

Valladolid Promesas, joventut i talent

Barça B i Valladolid Promesas són equips semblants. Tots dos són molt joves, amb una mitjana d’edat de només 21 anys, i amb molta qualitat i velocitat. El filial del Valladolid l’entrena Javier Baraja, exjugador del Valladolid com el seu germà, el mític migcampista Rubén Baraja, que va jugar moltes temporades al València. L’equip de Javier Baraja va quedar quart classificat del grup 2 amb 47 punts després de guanyar 12 partits, empatar-ne 11 i perdre’n 5. Sota les seves ordres, l’equip val·lisoletà ha aconseguit ser un equip força compensat amb 43 gols a favor i 28 en contra. Uns números força semblants als del Barça B, amb 40 gols a favor i 27 en contra.  Aquest serà el seu primer play-off a Segona Divisió, a la qual mai ha jugat.

Javier Baraja entrenador Valladolid Promesas

Miguel De La Fuente és l’home gol

El jugador més destacat del Valladolid Promesas és Miguel de la Fuente. Un davanter de 20 anys que ha aconseguit 14 gols aquesta temporada, fet que l’ha convertit en “pichichi” del grup 2 de Segona B. De la Fuente és un davanter ràpid i hàbil que ja sap que és jugar a Primera Divisió. Les seves bones actuacions han cridat l’atenció de Sergio González, que l’ha fet disputar 3 partits a la màxima categoria i un a la Copa del Rei.