Victòria del Barça, a Valladolid
@FCBarcelona_cat

El Barça arribava a Valladolid amb el neguit de no haver guanyat lluny del Camp Nou des de feia gairebé tres mesos i marxa amb la satisfacció de la victòria per 0 a 3 i de veure com Messi ha tornat a ser el gran protagonista.

Messi agafa protagonisme a Valladolid

El partit ha començat amb els dos equips buscant la porteria contrària. El Valladolid ha tingut les seves ocasions amb xuts d’Alcaraz i Weisman, mentre que els blaugrana ho provaven amb Leo Messi. L’argentí ha tingut la més clara del primer tram del partit al minut 20. Messi ha agafat una pilota a la frontal i el seu xut l’ha desviat Masip a córner en una gran aturada. Però un minut més tard, el porter català no ha pogut fer res davant la rematada de cap de Lénglet que ha posat el 0 a 1 en el marcador després d’una centrada de Messi. El francès ho ha celebrat amb una samarreta de Moussa Wague.

L’equip de Koeman amb el marcador de cara ha anat a buscar el segon gol. Braithwaite ho ha pogut fet amb un toc d’esperó que ha aturat Masip. Però a la segona, el danès no ha perdonat. Una magistral passada de Messi a Dest ha servit perquè aquest centrés dins l’àrea i Braithwaite fes el 0 a 2. Abans del descans, Messi ha estat a punt de marcar, però el seu xut de primeres després d’una passada de Pedri l’ha aturat Masip.

Després del descans, el gol de Messi

A la segona part, el Valladolid ha sortit amb ganes de retallar les diferències. L’equip de Sergio González ho ha intentat amb un xut de Jota des de fóra de l’àrea que ha aturat Ter Stegen. Però Messi no ha volgut marxar del Nuevo José Zorrilla sense el seu gol, i quan quedava mitja hora d’enfrontament, l’argentí ha fet el 0 a 3 després de rematar una assistència subtil de Pedri.

El Valladolid ha continuat buscant, com a mínim, l’anomenat gol de l’honor. Però Ter Stegen també ha volgut la seva dosi de protagonisme i ha estat espectacular en una rematada d’Orellana al minut 70.

El Barça encara hauria pogut marcar més gols en el tram final del partit, però els pals han rebutjat els xuts de Coutinho i Messi a les acaballes de l’enfrontament.