Cinc partits, cinc victòries. El Barça de bàsquet continua amb pas ferm a la Lliga Endesa. I això que el partit que tenia contra el València no era dels fàcils. Els blaugrana arribaven a la Fonteta de Sant Lluís amb un bagatge de només una victòria en les últimes set visites a la capital del Túria. Això sí, va ser la temporada passada i per només un punt. I com dia de la marmota, l’equip de Pesic va repetir. Victòria per 85 a 86 i cinquè triomf consecutiu.

Blazic i Chris Singleton, jugadors destacats

El Barça ha fet un joc sòlid durant tot el partit i amb l’aportació destacada de Jaka Blazic i Chris Singleton. Entre tots dos jugadors han fet 35 dels 86 punts dels blaugrana. Al descans, els blaugrana ja guanyaven per 35 a 46. Una diferència, però, que el València ha pogut retallar en el tercer quart, gràcies a un parcial de 25 a 20.
S’ha arribat a l’últim tram del partit amb un 82 a 85 molt ajustat. Blazic ha aconseguit encistellar un dels dos tirs lliures que ha tingut. El triple a la desesperada de Vives no ha estat suficient i el Barça s’ha emportat la victòria de València.

La fitxa del partit

Valencia Basket Club: Alberto Abalde (11), Louis Labeyrie (3), Sam Van Rossom (2), Will Thomas (9), Mike Tobey (3), Bojan Dubljevic (8), Guillem Vives (10), Fernando San Emeterio (4), Matt Thomas (27) i Aaron Doornekamp (5). Entrenador: Jaume Ponsarnau

FC Barcelona Lassa: Kevin Séraphin (2), Kevin Pangos (14), Pau Ribas (2), Chris Singleton (20), Jaka Blazic (17), Thomas Heurtel (4), Pierre Oriola (6), Kyle Kuric (9), Víctor Claver (5) i Ante Tomic (7). Entrenador: Svestilav Pesic.