Sembla que el Barça s’hagi plantejat com a objectiu guanyar la Lliga amb ple de victòries. Les de Lluís Cortés segueixen sense cedir punts i ho fan sense pietat de les seves rivals. Les últimes en comprovar-ho en carn pròpia han estat les jugadores del València.

Gol matiner de Mariona i doblet

Ni un minut ha trigat Mariona en avançar al Barça al marcador. Centrada d’Aitana i rematada entrant des de la segona línia la mallorquina. 12 minuts després, l’àrbitra Marta Frías ha anul·lat una diana d’Oshoala per fora de joc, però Caldentey no ha trigat gaire en marcar el 0-2 de forma legítima. Mariona ha rebut una centrada dins l’àrea, no hi ha arribat Oshoala, ha calmat la pilota, se l’ha col·locat bé i ha definit de forma sensacional.

Oshoala, amb el gol entre cella i cella ha tingut el tercer a les seves botes en boca de gol. Només havia de posar el peu per empènyer la pilota però ha errat en la rematada i ha deixat escapar l’oportunitat.

Maneta abans del descans

Al 34′ ha arribat el tercer gràcies a Graham, que amb un xut creuat des de la banda ha fet pujar el 0-3 al marcador. Cinc minuts més tard, Oshoala per fi ha trobat porteria. I no només un cop. La nigeriana ha marcat un doblet entre el 39′ i el 45′. L’últim d’ells, el 0-5, ha estat després d’una errada del València en la sortida de la pilota. Un error que ha castigat molt al València durant tot el partit.

Amb una maneta al sarró, el Barça ha marxat al descans amb els deures fets abans de jugar la segona meitat.

Hat-trick d’Oshoala

A la represa, la portera del conjunt local Enith Salón ha fet caure a Oshoala dins l’àrea, però Andrea Pereira no ha pogut materialitzar la pena màxima estavellant la pilota al travesser.

Patri Guijarro també ha tingut opcions d’ampliar distàncies però ha estat Marta Torrejón, de cap, qui ha marcat el sisè. Al 74′ Oshoala ha marcat el 0-7 després d’una nova errada en la sortida de pilota de les valencianistes.