Carlos Soler

S’està acabant aquesta temporada i, per tant, arriba el moment de començar a treballar la plantilla de la vinent. Fa setmanes i mesos que el Barça s’ha posat mans a l’obra per reforçar l’equip del curs vinent i un dels noms que ha sonat és el del migcampista del València Carlos Soler. De fet, el diari ‘As’ va informar que un acord entre el Barça i el club valencianista per traspassar el futbolista per 20 milions d’euros.

Doncs, aquest dilluns al matí el València en un comunicat oficial ha “desmentit rotundament que tingui cap acord o que hi ha hagi negociacions amb el Barça per traspassar Carlos Soler”. A més, en el comunicat el club valencià diu que s’està negociant amb els representants del futbolista per ampliar el seu contracte actual, que acaba el juny del 2023.

Carlos Soler, de 25 anys, és un dels jugadors més importants de la plantilla del València. És el capità i el joc creatiu de l’equip passa per les seves botes. També és un fix per al seleccionador espanyol, Luis Enrique, i sembla tenir lloc assegurat per jugar el Mundial de Qatar d’aquest any.