Garay

El València ha comunicat oficialment nous casos de coronavirus entre els jugadors i els tècnics del primer equip. El club no ha volgut donar noms dels afectats, però ha confirmat que l’exposició als partits de Lliga de Campions contra l’Atalanta italià han provocat aproximadament un 35 % de casos positius de covid-19 a la plantilla valencianista

Garay, el primer cas

Recordem que el defensa del València, Ezequiel Garay, es va convertir en el primer futbolista de la Lliga espanyola a donar positiu per coronavirus. L’argentí va confirmar la notícia a les seves xarxes socials i va assegurar que es trobava bé i que romandria aïllat. A més, el València va afirmar que cinc membres del club entre jugadors i cos tècnic estaven infectats pel Covid-19. Al Leganés i el Getafe també es van detectar casos de coronavirus al club, però es tracta de membres de la directiva, no pas de jugadors.

Els afectats estan aïllats a les seves llars

El club valencià va emetre un comunicat oficial en què explicava que s’havien detectat cinc casos de coronavirus entre jugadors i cos tècnic. A més, explicava que tots ells disposaven d’un bon estat de salut i es trobaven a casa seva seguint mesures d’aïllament.

La sort no acompanya Garay aquest 2020

El defensa va començar l’any de la pitjor manera, quan va patir una greu lesió al genoll dret que li ha impedit tornar als terrenys de joc. Ara, Ezequiel Garay haurà de fer front a una malaltia que està afectant de ple el món de l’esport.