Barça

El Barça ha guanyat al camp del València per 2 a 3. Els valencians s’han avançat, però Messi, que ha marcat un doblet, i Griezmann han capgirat el marcador. Amb aquesta victòria els blaugrana segueixen vius a la Lliga.

Domini sense gols

El Barça ha sortit dominant el matx i tancant el València a la seva àrea i ràpidament ha arribat la primera ocasió de gol. Ha estat per a Pedri, que després d’una jugada de combinació, ha rematat desviat. El Barça ha seguit insistint-hi i la segona oportunitat l’ha tinguda Araújo. La seva rematada l’ha salvada Cillessen amb l’espatlla. El València esperava el seu moment al contraatac i Gayà l’ha tingut, però ha xutat desviat. Ha estat un miratge, ja que els blaugrana han seguit controlant el ritme de l’enfrontament i trepitjant amb perill l’àrea dels valencians. De totes maneres, els de Javi Gracia no renunciaven a córrer a la contra i Racic, des de la frontal, ha fet intervenir Ter Stegen. El Barça ha seguit picant pedra davant d’una defensa molt ben organitzada. El domini ha estat total, però als blaugrana els ha faltat profunditat i desequilibri en l’última part del camp.

El Barça remunta

La segona part ha començat amb un ensurt per al Barça en un ràpid contraatac que Ter Stegen ha salvat després del xut de Guedes. Però en el córner ha arribat el gol del València. Un gol de Paulista, minut 49, protestat pel Barça per un bloqueig de Correia a Ter Stegen, però des del VAR han considerat que no hi havia falta. I només cinc minuts més tard, penal a favor del Barça per mans de Lato. Messi ha agafat la responsabilitat del llançament, però Cillessen li ha endevinat el xut i l’ha rebutjat, però després d’un parell de xuts de Busquets i Pedri la pilota ha arribat a Messi, que ha fet l’1 a 1. I la reacció del Barça ha estat completa en el minut 62. Una centrada d’Alba l’ha rematada amb el cap De Jong, però Cillessen l’ha rebutjada i Griezmann, molt atent, ha fet l’1 a 2. El Barça ha encarrilat el partit en el minut 69, quan Messi ha fet un excel·lent llançament de falta que ha significat l’1 a 3. El València, amb el marcador en contra, ha fet un pas endavant i el Barça ha buscat aprofitar els espais, que fins aquest moment no havien existit, a la defensa valencianista. Els blaugrana han dominat amb paciència i s’han defensat amb la pilota, però un xut fantàstic de Carlos Soler des de l’exterior de l’àrea en el minut 83 ha significat el 2 a 3. Els últims minuts han estat emocionants, però el Barça ha pogut sumar els tres punts.