Uroloki contra Pagesos. Primer partit de la Lliga Catalana de futbol americà. Primer derbi, i triomf del conjunt visitant per 19 a 21. Els actuals campions semblava que podrien imposar la lògica i han dut la iniciativa en el marcador des del primer moment. Tot i això, Pagesos no s’ha donat per vençut i ho ha intentat fins al final, quan tot s’ha decidit. Finalment, Pagesos han donat la sorpresa i s’han imposat en un partit molt emocionant.

Uroloki Pagesos futbol americà

Uroloki, objectiu repetir títol

Els Barcelona Uroloki van aconseguir, la temporada passada, el títol de campions de la Lliga Catalana de futbol americà. Els de Sant Martí van aconseguir superar l’Hospitalet Pioners per 30 a 21 i aquesta temporada tenen la pressió de tornar a aconseguir el títol. Marcos Guirles, president i entrenador dels Dracs Vermells, accepta aquesta pressió i creu que l’objectiu és tornar a estar al més a dalt possible de la classificació. No serà fàcil perquè han canviat gairebé a la meitat de la plantilla, però hi ha equip per fer-ho. Tornar a repetir seria un somni per un club que ha aconseguit sis copes. De fet, es troben a només dos títols dels Reus Imperials, que n’han sumat vuit, fins ara.

Uroloki Pagesos futbol americà

Pagesos busca el play-off

Pagesos és un club més jove i modest i aquesta temporada 2019-2020 buscarà quedar entre els quatre primers, fet que li permetria disputar el play-off pel títol de lliga. La temporada passada van acabar al mig de la taula, però aquest curs són més ambiciosos. A poc a poc es tracta de sumar i anar intentant apropar-se als llocs capdavanters de la classificació. De moment han començat amb un triomf de mèrit al camp dels campions. Això sí, sense oblidar que el futbol americà no deixa de ser una passió i un entreteniment per a tots els jugadors.