Els migcampistes Oriol González “Uri” i Ignasi Varona continuaran defensant els colors escapulats una temporada més. L’Europa de David Vilajoana continua confeccionant la plantilla del nou curs i amb aquest moviment s’assegura la creativitat i l’ofici al mig del camp. Uri i Varona són els primers migcampistes que han renovat amb el club gracienc. Després d’Àlex Cano i Alberto, són els jugadors amb més temporades a l’Europa.

Oriol González

Uri encetarà la sisena temporada al Nou Sardenya, convertint-se en el tercer jugador amb més cursos al club gracienc. Aquest any, el jugador de 28 anys ha disputat 23 partits en Lliga, tots ells de titular, acumulant 2009 minuts, i ha donat una assistència. Des de la seva arribada, la temporada 2015-16, Uri ha estat un imprescindible al mig del camp. De fet, en aquests cinc anys, ho ha jugat pràcticament tot, disputant un total de 139 partits amb la samarreta escapulada i ha marcat un gol. És un jugador que es caracteritza per la seva gran visió de joc.

Ignasi Varona

Varona també s’ha convertit en un dels jugadors amb més temporades a la Vila de Gràcia, per darrere de Cano, Alberto i Uri. El jove jugador, format a les categories inferiors de l’Europa, jugarà la seva cinquena temporada al primer equip. Varona va debutar la temporada 2016-17 i des d’aleshores ha jugat 58 partits i ha marcat 5 gols. Aquest curs, el migcampista de 23 anys ha disputat 13 enfrontaments, sumant un total de 565 minuts. A més ha marcat 3 gols i ha donat una assistència .