L’Associació Una Avinguda a Barcelona pel Barça ha presentat aquest dijous la seva campanya als mitjans de comunicació. Consideren que el club es mereix un reconeixement en forma d’espai destacat de la ciutat. Proposen que sigui a prop del Camp Nou i ho conceben com un focus d’atracció lúdic, turístic i comercial.

S’imaginen aquest bulevard com un “passeig de llegendes” on es pugui caminar per la història del club a través de les seves figures més destacades. Segons el portaveu de l’entitat, Sergi Rufino, el bulevard podria incloure petjades de futbolistes que han vestit la samarreta blaugrana, com “Messi, Puyol o les mans de Valdés. També el xut de Kubala”. En les recreacions de l’espai, s’observen unes pèrgoles de colors amb tanques de metall en què hi ha els versos de l’himne esculpits.

Els impulsors del projecte es mostren entusiasmats amb la iniciativa i recullen signatures per presentar-les a l’Ajuntament. “Al món sóm 200 milions d’aficionats. Si fem córrer aquesta campanya viralment podrem recollir una gran força”, diu Rufino, que confia a guanyar aquest partit “per golejada”.