Ousmane Dembélé

El serial d’Ousmane Dembélé està vivint els seus últims capítols. El contracte del jugador francès acaba aquest 30 de juny i, per tant, la decisió final hauria de ser imminent. En aquest sentit el representant del jugador, Moussa Sissoko, ha aterrat aquest dilluns a Barcelona i tot fa pensar que seria per estudiar una nova oferta de renovació per part del club. Segons una informació de RAC1, el Barça hauria fet una proposta de renovació a la baixa respecte a la del mes de gener a Dembélé. A més, el club hauria demanat al jugador que contestés a l’oferta durant aquesta setmana.

Xavi, clau en la decisió de Dembélé

Aquesta nova oferta del Barça no preveu cap prima de renovació com seria la voluntat de l’agent del futbolista. La informació de RAC1 revela que en el club serien optimistes respecte a la possibilitat que Dembélé l’acceptés. El jugador està per l’opció de quedar-se al club, en canvi, l’agent no ho veuria gaire clar. La predisposició del jugador de quedar-se al Barça ha augmentat des que Xavi Hernández es va fer càrrec de l’equip. El tècnic sempre ha valorat molt les qualitats de Dembélé i el jugador ha sentit el suport de l’entrenador.

Sembla que ara sí el serial Dembélé està a punt d’arribar al seu final. El Barça vol saber alguna cosa del cert ben aviat, ja que depenent de la decisió del francès s’haurà de buscar o no un extrem en el mercat.