La Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC), que presideix Gerard Esteva, està liderant els passos que ha de fer l’esport del país durant aquesta crisi del coronavirus i també planifica i estructura l’endemà de l’activitat física a Catalunya.

Primer el pla Marshall, ara “Estem preparats, federa’t”

El dia 8 d’abril, la UFEC va presentar el pla Marshall, 26 mesures que han d’evitar la desaparació de la meitat dels 9.000 clubs esportius que hi ha a Catalunya. Ara fan un pas endavant, volen involucrar directament la ciutadania. Engeguen la campanya “Estem preparats, federa’t” en què insten tothom que fa esport a federar-se, el que vol dir apuntar-se, fer-se soci d’un club federat i d’aquesta forma ajudar d’una banda les entitats esportives del país i, per altra, tenir la tranquil·litat de fer esport de forma segura i reglamentada.

Les entitats esportives sense ànim de lucre que formen la UFEC, animen la ciutadania a recuperar l’activitat física i els demanen que es federin. Així també contribuiran a mitigar els efectes negatius que deixa la pandèmia de la covid-19 en les associacions que promouen i que fan esport a Catalunya.

Crida a fer esport amb un vídeo optimista