UE Cornellà Barça B
@FCBarcelonaB

El Barça B ha empatat sense gols al camp del Cornellà i no ha pogut donar continuïtat a la victòria de l’última jornada contra el CD Atlètic Balears. Els de Sergi Barjuan han tingut les ocasions més clares, però entre l’errada en la darrera passada i l’encert de Lucas Anacker sota pals, s’han quedat sense poder fer cap gol.

Ocasions a dojo del Barça B, però sense encert

El Barça B ha sortit amb ganes d’anar per feina, però li ha mancat efectivitat en dues accions claríssimes amb Zacarías Ghailán com a protagonista. Al minut dos, l’extrem ha marxat fins a la línia de fons i ha fet una passada enrere que Rodado ha enviat al pal i, només dos minuts després, s’ha quedat sol davant de Lucas Anacker, que ha tocat la pilota el just per evitar el 0 a 1. El partit ha baixat un pèl el ritme, però no Zacarías, que al minut 25 ha tornat a posar a prova el porter local. El monòleg d’ocasions blaugrana de la primera meitat ha acabat amb una altra de Rodado que tampoc no ha trobat el premi del gol.

El Barça B ho ha seguit intentant sense sort

Amb la segona part amb tot per decidir, el Barça B ho ha seguit intentant. Les ocasions més perilloses les ha protagonitzades l’equip barceloní, com quan Matheus ha provat amb un xut de falta que ha aturat un inspirat Anacker, que ha acabat signant un partit impecable. Anacker també ha desviat els xuts de Guillem i de Zacarías Ghailán a córner.

Quan semblava que l’empat a zero seria el resultat final i quan l’àrbitre ha designat quatre minuts d’afegit, ha arribat la galleda d’aigua freda pel Barça B. Pepe Bernal ha aconseguit el gol de la victòria, un únic gol que ha deixat els tres punts al Municipal de Cornellà. Els del Llobregat trenquen així una mala ratxa de quatre jornades sense guanyar, mentre que el filial blaugrana suma la sisena derrota a la Lliga de la Primera RFEF en el darrer partit del 2021.