L’Horta ha guanyat al Llagostera al Feliu i Codina en un molt bon partit els locals que s’ha decidit en el temps afegit. A la mitja part, el Llagostera guanyava gràcies a un gol de Moussa just abans del descans. En la segona part, els hortencs han capgirat el marcador amb gols de Narcís i Guillem en el temps afegit, ha fet embogir l’estadi.

Un gran joc de l’Horta

Els de Nacho Castro han tingut el domini de gairebé tota la primera meitat del partit. Han gaudit de vàries ocasions per fer gols, però la sort no ha estat al seu costat. Al minut 44 un servei de banda gairebé des del córner, ha donat un gol als gironins. Ha sigut Moussa qui ha aprofitat aquesta jugada, i això ha fet que acabessin la primera part amb un gol d’avantatge malgrat que el domini de la pilota ha estat hortenc.

Èxtasi final

El domini de l’Horta ha continuat a la segona part, i la defensa ha sigut un punt clau. A banda d’això, el Llagostera s’ha defensat bé i ha tingut alguna ocasió de marcar. Al minut 71, Narcís Barrera ha aprofitat una pilota que havia rebotat contra el pal i ha marcat. L’Horta ha insistit però sense èxit en els metres finals. Quan ja semblava que empatarien, en el temps afegit, una jugada enrrabassada ha acabat als peus de Guillem que amb un xut potent entremig de tota la defensa del Llagostera ha significat el gol de la victòria dels homes entrenats per Nacho Castro.

Desprès de la victòria al camp del Terrassa, l’Horta suma 3 punts més que l’apropen encara més a la zona de play-off.

Guillem explica el gol de la victòria

Podeu tornar a veure el partit sencer al nostre canal de YouTube.

 

Els gols del partit