Pau Gasol

L‘exjugador de bàsquet Pau Gasol ha sorprès tothom amb un tuit enigmàtic que no acaba de deixar clar a què es refereix. “Encara no ho sabeu tot”, ha piulat Pau Gasol, una frase que pot fer referència al seu futur, però que encara no ha fet oficial.

“Encara no ho sabeu tot”, la frase de Gasol

L’exjugador del Barça ha fet el tuit en castellà i en anglès de forma simultània i encara no ha revelat què vol dir amb aquesta frase. Quan Gasol va anunciar la retirada de l’esport es va especular molt sobre el seu futur, però el de Sant Boi no va voler anunciar res.

Un segon tuit de Pau Gasol sobre el seu futur

Pau Gasol no va trigar a respondre el seu propi tuit enigmàtic amb un altre en què explicava que no pot avançar cap novetat. L’única referència és “el viatge” que exposa en la piulada. Una nova etapa lligada al bàsquet? Hi ha usuaris que han interpretat la publicació com una declaració d’intencions per entrenar algun club.

Pau Gasol va comunicar la seva marxa del bàsquet professional en un majestuós acte que es va fer al Gran Teatre del Liceu de Barcelona. Pau Gasol va estar acompanyat per la família, diverses amistats personals i per personalitats públiques. L’exjugador va anunciar el 5 d’octubre que deixava la pràctica esportiva per centrar-se en la seva família després del 22 anys jugant a bàsquet al màxim nivell.