El CEM Mundet ha acollit un dels campionats de futbol sala per a discapacitats intel·lectuals més importants internacionalment. Els quatre conjunts que hi han participat han estat l’ASD Pepo Team Cremona (Itàlia), el Watford FC CSE Trust (Regne Unit), UNITTS FVCF (València) i l’Special Olympics Catalunya.

Un dels cinc millors tornejos a Barcelona

La 10a edició del Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona de futbol sala ha estat tot un èxit. A més a més, és un torneig ja arrelat a la ciutat, sent un dels cinc campionats amb més nivell al territori. El campionat s’ha afegit als actes de les Festes de la Mercè i els jugadors han aprofitat per visitar la ciutat en un ambient festiu i també han realitzat una visita al Camp Nou.

Del 20 al 22 de setembre s’està disputant el campionat en forma de lligueta al CEM Mundet, on anteriorment ja s’havia celebrat el lliurament de la 10a edició dels Premis Nacionals Special Olympics.

Un torneig amb ressò internacional

En aquestes 10 edicions, el trofeu ha anat augmentat de nivell, per la qual cosa diverses personalitats de l’esport han volgut impulsar l’esdeveniment. L’actual jugador del Watford FC i exjugador del FC Barcelona, Gerard Deulofeu, ha mostrat el seu suport als companys del club. Roger Serrano, jugador del FC Barcelona de futbol sala també ha volgut engrescar els aficionats.