El millor del partit va ser Lakovic i l’estalvi d’energia dels jugadors, ja que Xavi Pascual va fer moltes rotacions.

Era un partit intranscendent, però aquest Regal Barça, per poc que premi l’accelerador, és molt superior a la gran majoria d’equips. I així ho van tornar a demostrar els jugadors de Xavi Pascual.

A la primera part, el Barcelona va sortir relativament relaxat i la igualtat en el marcador es va mantenir fins al descans, 35 a 31. A la represa, el Regal Barça va intensificar la defensa i ràpidament va obrir escletxa. Xavi Pascual va repartir minuts entre els no habituals i l’equip va anar eixamplant la distància en el marcador. El Barcelona tanca el Top 16 amb ple de victòries, l’únic equip dels 16 que l’han jugat que ho ha aconseguit.

El Panathinaikos serà el rival del Regal Barça en els quarts de final de l’Eurolliga. Els grecs ahir es van imposar sense problemes a l’Unicaja per 61 a 77. Serà una eliminatòria duríssima, ja que s’enfronten els dos últims campions d’Europa. La sèrie és al millor de cinc partits i el Barcelona té el factor camp a favor. Els dos primers partits seran al Palau Blaugrana. El primer, el dimarts 22 de març.