Els motius per tal de participar en una prova esportiva exigent com és el triatló de Barcelona poden ser molts. Per a la família Venteo Coll, habitual del triatló barceloní, aquesta vegada és molt especial. Després que l’Àngels Coll superés un càncer, mare, pare i fill van decidir prendre-hi part en la modalitat de relleus. Serà una “una experiència familiar inigualable”.

El triatló de Barcelona per tancar una etapa

Després de més d’un any de lluita, l’Àngels ha rebut fa poc el vistiplau mèdic de tornar a fer esport. Ella practicava ciclisme i també corria. El Pau Venteo, el fill, tenia intenció de participar-hi i entre tots van decidir fer un pas endavant i fer-la de forma conjunta aquest diumenge, 9 d’octubre. El Toni, el pare, farà la part de natació, l’Àngels, la prova de ciclisme en ruta i el Pau, la cursa a peu. Faran la modalitat esprint, el que suposa nedar 750 metres, fer 20 quilòmetres en bicicleta i cinc corrent. Per al Toni, “és el moment de tancar una etapa i enfocar les coses d’una altra manera i serà especial, de retrobada”.

Esport en família

El Pau explica que “tot el que és fer esport amb ells em motiva moltíssim, però fer un triatló encara més. No anem per separat, fem un sol equip, fem la mateixa cursa i tots sumem i és encara millor“. No és la primera vegada que fan el triatló plegats amb membres de la família. El Toni és qui més vegades l’ha fet amb germans i fins i tot amb tres generacions: l’avi, ell i el seu fill Pau. Fins i tot el Toni i el Pau juguen plegats en un equip d’una lliga de veterans de waterpolo”.