El Triatló de Barcelona 2019 ha estat tot un èxit. La competició ha tingut inici a primera hora del dia a la platja Nova de la Mar Bella. Com cada edició, ha estat multitudinària quant a participació.

Una competició apte per a tothom

El Triatló de Barcelona és un esdeveniment on tothom qui vulgui participar-hi és benvingut. Cada cop són més els triatletes que decideixen competir en equip: o bé mitjançant els relleus o bé per parelles. És una manera de poder compartir-ho amb la família i els amics i de dividir l’esforç dels tres esports diferents: la natació, el ciclisme i la cursa. A més a més, els participants han pogut escollir entre les tres modalitats disponibles: Olímpic, Sprint i Supersprint.

Amb presència de pluja

La present edició ha tingut esportistes provinents de tot el món, concretament, els participants internacionals han representat el 24,9 %. A més a més, la jornada d’enguany ha tingut una convidada sorpresa, la pluja. Tot i això, no ha evitat que els milers de triatletes gaudissin d’una gran matinal d’esport a l’aire lliure pel litoral barceloní.

Les millors imatges de la jornada