Ja queda menys perquè es disputi la 43a edició d’una de les millors proves del món de trial indoor. Serà el 2 de febrer al Palau Sant Jordi i hi participaran, com és habitual, els millors pilots del món. Toni Bou,  l’increïble guanyador de deu edicions consecutives, tornarà a buscar la victòria el febrer després que l’any passat fos Adam Raga qui es va imposar a la prova.

El Palau aplegarà l’elit d’aquest esport

La del Palau serà la quarta prova puntuable del Campionat del Món FIM d’X-Trial 2020 i, com sempre, aplegarà l’elit al complet d’aquest esport. Al 13 vegades campió del món indoor, Toni Bou, l’acompanyaran Jaime BustoBenoît Bincaz, el jove Gabriel Marcelli i qui defensarà la victòria de l’edició passada, Adam Raga.  A més també hi tindran un lloc tres pilots convidats, que la Federació Internacional de Motociclisme (FIM) confirmarà les setmanes vinents.

@trialindoorbcn

Toni Bou, en mode revenja

Veure Toni Bou en mode revenja és certament inusual, ja que fins l’any passat acumulava deu victòries consecutives. Enguany, el de Piera ja és líder en la classificació general amb deu punts d’avantatge sobre el seu màxim rival. De totes maneres, si hi ha una prova en la qual les diferències entre pilots es redueixen és la de Barcelona. Les zones que han de superar els pilots són sempre les de mida més gran, les més tècniques i les més exigents de tot el Mundial.