La policia espanyola i els membres de seguretat del club castellonenc van requisar estelades abans i durant el partit. A la mitja part van retenir tres aficionats andreuencs, que van quedar en llibertat després de la intervenció del president del Sant Andreu, Manuel Camino.

El Castelló requisa estelades

Abans de començar el partit al Nou Castalia, la policia espanyola i membres de seguretat del club van requisar algunes estelades. Un cop dins el camp, cada vegada que els aficionats andreuencs treien una estelada la policia deia que no la podien ensenyar. A la mitja part, la policia va retenir tres aficionats andreuencs i quan un d’ells va demanar un full de reclamació el cos i els membres de seguretat del Castelló van demanar-li les dades per identificar-lo i multar-lo amb 3.000 euros.

Manuel Camino calma els ànims

L’actuació del president andreuenc, Manuel Camino, va ser clau. El dirigent andreuenc va apropar-se al lloc dels fets per parlar i calmar els ànims amb la policia i l’aficionat andreuenc afectat, a qui finalment no van multar.

Queixes dels aficionats andreuencs

Els aficionats del Sant Andreu que es van desplaçar per veure el partit s’han queixat del tracte rebut per l’actuació policial a les xarxes socials.