Cartell promocional Travessia Port Barcelona CN Atlètic-Barceloneta

El Club Natació Atlètic-Barceloneta torna a organitzar la Travessia al Port de Barcelona. La prova, que es disputarà el 29 de juny a les nou del matí, arriba a les 92 edicions i inclou el segon Trofeu Ciutat de Barcelona d’aigües obertes.

Les dades generals

La Travessia del Port forma part del calendari oficial de les proves d’aigües obertes de les federacions catalana, espanyola i europea de natació. En l’edició d’enguany la prova serà puntuable per al circuit català de travessies d’estiu, la Copa Catalana de Fins, la Copa d’Espanya i la LEN Open Water Swimming.

La competició està dividida en set categories, que van des de la benjamí -que es farà per primer cop- fins a l’absoluta, amb la disputa de la tercera etapa de la Copa d’Europa d’aigües obertes.

Sortida de la Travessia del Port de Barcelona
@cnab_oficial

Per participar-hi, cal tenir la llicència en vigor emesa per qualsevol federació de natació. Podrà ser anual o de només un dia. Les inscripcions, que tenen un cost de 10 euros, s’han de fer abans del 26 de juny.

El recorregut

La Travessia al Port comença i acaba al Moll de Bosch i Alsina i té diferents recorreguts que van des dels 400 metres, en la categoria benjamí, fins els 10 quilòmetres per als nedadors de la Copa d’Europa.

Recorregut travessia Port Barcelona

Els actuals campions

L’any 2018 es va disputar la 91a edició de la Travessia i va tenir els nedadors Kristóf Rasovszky i Aurora Ponsele com a guanyadors de la Copa d’Europa i Ángel de la Oña i María Claro en la travessia corresponent al Campionat de Catalunya. Pel que fa a la Copa d’Espanya, els campions van ser Paula Ruiz i Guillem Pujol.