“Tots som un equip”, aquest és el lema de la Federació Catalana de Futbol per tal d’impulsar i promocionar el futbol amateur català en qualsevol de les seves disciplines. La campanya començarà a partir de la temporada 2019/2010 i tindrà una inversió d’1.150.000 euros durant el primer any, amb la idea de tenir continuïtat en el temps.

“Tots som un equip”, o 936 clubs

La campanya està dirigida a un “equip” format per 936 clubs, tots aquells que tenen equips a Primera, Segona, Tercera i Quarta Catalana de futbol i de Divisió d’Honor Catalana i Primera, Segona i Tercera Catalana de futbol sala. El projecte també incidirà en la creació de conjunts de base, el foment de la pràctica esportiva saludable i la visibilitat de la pròpia campanya en el mitjans de comunicació.

Tots som un equip logo FCF

Incentivar el joc net

La campanya neix com a continuació de la resta de campanyes de la Federació, en especial “Joc net”  i “Respecte”. Per tant, la Federació Catalana de Futbol vol afavorir el pas de la categoria juvenil a l’amateur, a banda de reduir el nombre d’amonestacions per partit. En aquest sentit, hi haurà compensacions econòmiques, pel que fa a la quota d’inscripció, la mutualitat, el rebut arbitral, el quilometratge o ajudes en material esportiu. Els dos equips amb menys targetes de cada grup rebran un premi remunerat.