Foto: Nacho Olano

El Torneig de la Immaculada d’hoquei herba que organitza el Reial Club de Polo començarà a disputar-se aquest divendres dia 7 i s’acabarà diumenge 9 de desembre. Durant gairebé tot el pont de la Constitució les instal·lacions dels jugadors de polo estaran plenes amb 1.200 nens i nenes que defensaran 97 equips representants de 23 clubs.

Debut dels més petits

Aquesta temporada s’incorpora una nova categoria, la prebenjamí, la qual cosa vol dir que a les pistes hi haurà jugadors que tenen entre sis i 13 anys. Els llocs de procedència dels equips convidats són Catalunya, Espanya, Holanda, Bèlgica i Anglaterra

Referència mundial

Aquest campionat d’hoquei base es consolida com la referència internacional en un torneig d’aquestes característiques en el que és més important relacionar-se i fer amics que no pas la competició en si. Així ho hem pogut veure des de ‘btv esports’ quan hem anat a cobrir altres edicions.

Les madrines del torneig

En la 32a edició del Torneig de la Immaculada les madrines són les jugadores sènior del Polo Xantal Giné i Melanie Garcia. Totes dues van guanyar la medalla de bronze del campionat del món amb la selecció espanyola l’estiu passat a Londres.

Els partits començaran a  disputar-se divendres a les 9 h i el lliurament de premis es farà diumenge a les 14.30 h.