Lliga torna després Europeu
Foto: DeepBlueMedia

Després de vuit setmanes aturades per la disputa de l’Europeu de Budapest, tornen les lligues de waterpolo tant en categoria masculina com femenina. Ho fan amb els equips encarant la segona part del campionat i amb la disputa de les Copes del Rei i de la Reina.

Com arriben els equips amb l’Europeu

La Lliga Premaat de waterpolo, tant en categoria masculina com femenina, torna després de la disputa de l’Europeu, en el qual van participar un bon grapat de waterpolistes de clubs barcelonins.

En el cas de la categoria femenina, en què la selecció espanyola va aconseguir la medalla d’or, l’equip de Miki Oca tenia quatre jugadors de clubs de la ciutat: Roser Tarragó i Clara Espar, del Mediterrani, i Paula Crespí i Elena Sánchez, del Sant Andreu. També cal destacar la participació de la portera del Mediterrani, Natasha Trojan, amb la selecció de Croàcia, i la de la jugadora del CN Catalunya Mackenzie Mone amb el combinat d’Israel.

Mackenzie Mone amb Israel a l'Europeu
Foto: DeepBlueMedia

A la Divisió d’Honor masculina, la selecció espanyola ha tornat amb la medalla de plata. A l’equip de David Martín hi havia 11 jugadors de clubs barcelonins: 10 de l’Atlètic-Barceloneta i un, Adrià Delgado, del CN Barcelona. A més de la desena de jugadors que Chus Martín tenia amb Espanya, cal destacar Milan Aleksic, que hi va participar amb Sèrbia, i Mike Bodegas, que ho va fer amb la selecció d’Itàlia. Per la seva banda, el Natació Barcelona, també estava representat, a més de per Delgado, per Sam Van der Burg, que va jugar amb la selecció d’Holanda.

Mike Bodegas ha jugat amb Itàlia l'Europeu
Foto: DeepBlueMedia

Com estan les lligues Premaat

En la Divisió d’Honor masculina es disputarà la dotzena jornada de la Lliga i amb un equip destacat a la part alta de la classificació. El CN Atlètic-Barceloneta és el líder amb 30 punts després de guanyar els 10 partits que ha disputat. Darrere del conjunt de Chus Martín, trobem el Terrassa, el Sabadell, el Natació Barcelona i el Club Esportiu Mediterrani. En setena posició hi ha el Sant Andreu, mentre que el Catalunya ocupa la vuitena plaça.

Acaba l'Europeu. Torna la Lliga
Foto: DeepBlueMedia

A la Divisió d’Honor femenina, el CN Mataró és el líder amb 27 punts després de guanyar tots els partits que ha disputat. La segona plaça és per al Club Esportiu Mediterrani. El CN Sant Andreu ocupa la quarta, darrere del Sabadell, mentre que el CN Catalunya es troba situat en la novena posició.

Els partits de dissabte, 1 de febrer

La 12a jornada de la Lliga Premaat de waterpolo masculí pel que fa als equips barcelonins tindrà aquests enfrontaments:

  • CE MediterraniCN Atlètic-Barceloneta (12 h)
  • CN Barcelona – CN Terrassa (13.30 h)
  • CN Sant Andreu – CN Mataró (19.30 h)
  • CW Navarra – CN Catalunya (19.30 h)

Pel que fa a la 10a jornada de la Lliga femenina, els partits de les barcelonines seran:

  • CN Sant AndreuCN Catalunya (17.30 h)
  • CDN Boadilla – CE Mediterrani (15.30 h)