Toni Freixa

Toni Freixa, de 52 anys, ha decidit presentar la seva precandidatura a les eleccions del Barça, que s’han de celebrar el diumenge 24 de gener. Aquesta serà la segona vegada que l’advocat català es presenta a unes eleccions. L’anterior vegada va ser el 2015, unes eleccions que va guanyar Josep Maria Bartomeu, i en les quals Freixa va quedar en la quarta posició.

Experiència en tres juntes directives

Freixa ha estat directiu del Barça en les últimes tres presidències del club. Del 2003 al 2005 va formar part de la Junta Directiva de Joan Laporta, però va dimitir el 2005 per desevinences amb el president. també va formar part de la directiva de Sandro Rosell. Entre el 2010 i el 2014 va ocupar el càrrec de portaveu de la Junta i també de secretari. Quan Josep Maria Bartomeu es va convertir en president, a causa de la marxa de Rosell, Freixa va continuar a la Junta, tot i que el 2015 va dimitir per poder-se presentar a les eleccions del Barça.

Recuperar els valors

Freixa es presenta a aquests comicis amb el lema de “Fidels al Barça”. Entre els eixos principals del seu projecte és retornar al club els valors que sempre l’han caracteritzat i que el soci, que ho és, se senti amo del Barça. Vol trencar amb les lluites internes que hi ha hagut al club els últims anys i el seu objectiu serà retornar l’equip i també al club a primera línia mundial i això passa, en gran mesura, per aconseguir títols. La Masia, el planter, la gent formada a casa han de jugar un paper destacat i important. En l’apartat econòmic s’ha d’aconseguir treure el Barça de la delicada situació que viu actualment i això passa per una bona gestió i per saber aprofitar els recursos del club.