El CE Júpiter continua ocupant places de descens després d’encadenar la cinquena jornada sense guanyar. Els gris-i-grana han perdut amb el líder, el Tona, per 2 a 1.

Bon inici del Júpiter, però ràpida reacció del Tona

El partit contra el Tona, líder del grup segon de la Primera Catalana, ha començat de la millor manera possible per als interessos del Júpiter. Edgar Tejada, al primer minut de partit, ha avançat el conjunt de Juanjo García després d’una bona jugada personal. L’alegria per als de la Verneda, però, ha durat poc. Exactament dos minuts. És el temps que ha necessitat el Tona per igualar el partit. Ho ha fet gràcies a l’encert d’Alejandro Gaitán.

Amb l’empat, els osonencs han anat a buscar el gol del triomf. Però s’han trobat amb un encertat Rafa Leva. El veterà porter del Júpiter ha rebutjat dues ocasions clares de gol de Pol Vallès i Gaitán, però al minut 43 no ha pogut fer res per impedir el gol de Pol Vallès, que ha posat el 2 a 1 poc abans del descans.

A la segona part, el Júpiter hauria pogut empatar, però la rematada d’Alex Prat l’ha tret la defensa del Tona des de la mateixa ratlla de gol. L’equip gris-i-grana ha jugat 25 minuts amb un home menys per expulsió d’Ignacio Langarita per doble amonestació.

Nova derrota del Júpiter, la novena de la temporada, i el conjunt de Juanjo García continua en posicions de descens.

L’expulsió ha estat molt rigorosa. Tot i així ens hem defensat bé”
Juanjo García, entrenador del CE Júpiter