Guineueta
Foto: @eeguineueta

La Guineueta està davant d’una oportunitat històrica. Els de Nou Barris estant a dos partits d’aconseguir l’ascens a Tercera. El primer enfrontament serà aquest dissabte a les 18.30 h al camp del Tona. L’eliminatòria es decidirà el diumenge 27 a Nou Barris.

La Guineueta, a 180 minuts de l’ascens

La Guine s’ha guanyat per mèrits propis jugar la promoció d’ascens a la Tercera Federació, després d’acabar com a campió del subgrup 1B de Primera Catalana. A més, el sorteig per decidir l’ordre dels camps en aquest play-off els va somriure, ja que l’anada la jugaran al camp dels osonencs i la tornada serà davant la seva afició. Qui guanyi aquesta eliminatòria aconseguirà l’ascens.

Guineueta
La Guineueta ha quedat campió del subgrup 1B

Els de Luis Gallego han fet una temporada fantàstica i només han perdut tres dels 18 partits que han jugat. La solidesa defensiva ha estat una de les clau del curs dels barcelonins. Ha encaixat 14 gols en 18 partits, per tant, una mitjana de menys d’un gol per partit. Ofensivament, el seu jugador més destacat és Godbless, que ha marcat sis gols en 11 partits.

La intenció dels de Nou Barris aquest dissabte és aconseguir un bon resultat al camp del Tona, que permeti el diumenge 27 acabar de decidir l’eliminatòria i l’ascens al Municipal de la Guineueta.

El Tona, campió del subgrup 1A

Els barcelonins, però, no ho tindran gens fàcil, ja que el Tona també ha fet fins ara una molt bona temporada. Els osonencs s’han classificat per aquest play-off d’ascens, després de quedar campions del subgrup 1A de Primera Catalana.

Tona
Foto: @FundacioUETona

Els de Ricard Farrés no s’han mostat al llarg del curs tan sòlids defensivament com els barcelonins, ja que han encaixat sis gols més que els de Nou Barris en els mateixos 18 partits jugats. En canvi, ofensivament, el Tona és més efectiu, amb cinc gols més. El pitxitxi de l’equip és Alejandro Gaitan, amb 16 gols en 18 partits.

Aquest dissabte a les 18.30 h començarà una eliminatòria apassionant al ZEM de Tona. Aquest partit d’anada pot començar a marcar quin dels dos equips, Guineueta o Tona, acabarà aconseguint l’ascens a Tercera.