Dia de celebracions familiars a la piscina de Sant Sebastià en la victòria del CN Atlètic-Barceloneta davant el CN Caballa (25-3). El cadet Tomas Perrone ha debutat amb el primer equip dels mariners al costat de Felipe Perrone, el seu tiet i llegenda del club.

Primer dia de bones sensacions

Amb només 16 anys, el jove jugador ha disputat els primers minuts amb el primer equip dels mariners. Ha fet cinc gols i s’ha convertit en el màxim golejador del partit. N’ha fet de penal, de vaselina i de xut llunyà, i ha ensenyat un repertori que demostra que el jove duu el waterpolo a la sang. “Avui ha estat un dels millors dies de la meva vida“, ha reconegut el mateix Tomas, després de debutar amb el tiet.

Tota l’actualitat de l’Atlètic-Barceloneta, a Betevé
Segueix aquí els resultats dels mariners a la Divisió d’honor de Waterpolo Masculí

Dia de debuts

En un partit assequible, Elvis Fatovic ha donat descans a homes importants tot pensant en el segon partit de la Champions de dimarts. Per aquest motiu, els joves del planter han tingut l’oportunitat de debutar. A part de Tomas Perrone, Unai Lema ha jugat els seus primers minuts i ha aconseguit fer un gol. A la porteria, el jove Bernat Farran ha deixat algunes aturades de mèrit en la seva primera aparició a l’elit.