Dia de celebracions familiars a la piscina de Sant Sebastià en la victòria del CN Atlètic-Barceloneta davant el CN Caballa (25-3). El cadet Tomas Perrone ha debutat amb el primer equip dels mariners al costat de Felipe Perrone, el seu tiet i llegenda del club.

Primer dia de bones sensacions

Amb només 16 anys, el jove jugador ha disputat els primers minuts amb el primer equip dels mariners. Ha fet cinc gols i s’ha convertit en el màxim golejador del partit. N’ha fet de penal, de vaselina i de xut llunyà, i ha ensenyat un repertori que demostra que el jove duu el waterpolo a la sang. “Avui ha estat un dels millors dies de la meva vida“, ha reconegut el mateix Tomas, després de debutar amb el tiet.

Dia de debuts

En un partit assequible, Elvis Fatovic ha donat descans a homes importants tot pensant en el segon partit de la Champions de dimarts. Per aquest motiu, els joves del planter han tingut l’oportunitat de debutar. A part de Tomas Perrone, Unai Lema ha jugat els seus primers minuts i ha aconseguit fer un gol. A la porteria, el jove Bernat Farran ha deixat algunes aturades de mèrit en la seva primera aparició a l’elit.