El CN Sant Andreu ha caigut derrotat a la piscina olímpica del Club Natació Terrassa per 14 a 7. Un parcial de 4 a 0 dels egarencs en el segon quart ha condemnat els de Juan Carlos Sanchón. El defensa del Terrassa, Jordi Chico, ha estat escollit el millor jugador del partit.

Els quarts imparells, els millors del Sant Andreu

El matx ha començat amb molt d’equilibri per part de tots dos equips. El primer quart ha acabat amb un parcial de 4 a 3 que demostrava la igualtat que hi hagut en aquest inici de l’enfrontament. En el segon quart, però, tot ha canviat. Un parcial de 4 a 0, amb dos gols de l’internacional Bernat Sanahuja, per a l’equip de Dídac Cobacho han fet que al descans el resultat fos de 8 a 3 favorable al Terrassa.

El descans, això sí, li ha anat molt bé al Sant Andreu. Parcial de 2 a 3 per als andreuencs i el partit que encarava l’últim període amb un marcador de 10 a 6, favor del Terrassa. A l’últim quart, però, nova embranzida dels egarencs, que han aprofitat les jugades d’homes de més per tancar el marcador amb el definitiu 14 a 7. Totes les superioritats que han tingut els jugadors de Terrassa (set) les han acabat en gol.

Amb aquest resultat, el Sant Andreu se situa setè a la classificació amb un bagatge de quatre victòries i vuit derrotes en els 12 partits que han disputat a la Lliga Premaat masculina. L’equip de Juan Carlos Sanchón continua amb la mala ratxa de derrotes lluny de la Pere Serrat. Els andreuencs només han guanyat un partit com a visitants aquesta temporada. Va ser el 16 d’octubre contra el Club Natació Catalunya.

Per la seva banda, el Terrassa manté la tercera posició, amb 25 punts, al darrere del Club Natació Atlètic-Barceloneta, que en té 28, i el Club Natació Barcelona, que suma 24 punts.