El Club Natació Sant Andreu ha aconseguit una victòria important davant el Terrassa a la 10a jornada de la Lliga Premaat de waterpolo femení. El triomf de les andreuenques s’ha basat en un bon treball defensiu i la gran actuació d’Elena Sánchez. La portera ha estat escollida la millor del partit.

Un primer quart, clau per al Sant Andreu

El tècnic Javi Aznar ha reconegut, en acabar el partit, que l’enfrontament contra el Terrassa era clau. I les seves jugadores també ho tenien clar. L’equip andreuenc ha sortit concentrat en el partit i s’han endut el primer quart per 1 a 3. Un marge de dos gols que ha estat clau durant tot l’enfrontament. Aquest parcial, més el 0 a 1 aconseguit en el segon quart, han permès a les jugadores de Javi Aznar arribar al descans amb un 1 a 4 a favor seu.

A la represa, però, han aparegut els nervis a les jugadores del Sant Andreu. El Terrassa ho ha aprofitat i, després d’un tercer quart que ha acabat amb empat a 2, a l’últim període les de Xavi Pérez han marcat dos gols. En canvi, les del conjunt de Javi Aznar, cap. El parcial de 2 a 0 ha deixat el 5 a 6 definitiu en el marcador.

La quarta plaça

El Sant Andreu encadena dues victòries consecutiva a la Lliga Premaat després d’imposar-se al Catalunya i el Terrassa. L’equip de la Pere Serrat es manté en la quarta posició amb 19 punts i un bagatge de sis partits guanyats, un d’empatat i tres de perduts. La dada curiosa és que l’equip de Javi Aznar ha marcat el mateix nombre de gols que els que han encaixat. 99 en tots dos casos.

A la pròxima jornada, el Club Natació Sant Andreu tornarà a tenir un altre partit complicat. Les jugadores andreuenques s’enfrontaran al Club Natació Sabadell a la piscina de Can Llong.