El Club Esportiu Mediterrani no ha pogut trencar la bona ratxa del Terrassa (quatre victòries en quatre partits) i ha caigut derrotat davant el conjunt egarenc per 11 a 8. El jugador del Terrassa Víctor Gutiérrez ha estat el màxim anotador del partit amb quatre gols.

El Terrassa defineix millor a la primera part

El partit ha començat amb un mínim domini del conjunt entrenat per Dídac Cobacho. Els egarencs, que s’han mostrat forts en defensa, han acabat el primer quart amb un ajustat 2 a 1 en el marcador, gràcies als gols de Ricard Alarcón i Víctor Gutiérrez, màxim golejador del partit. En el segon període, però, els jugadors del Terrassa han estat més encertats de cara a porteria. Un parcial de 4 a 1 abans del descans ha estat clau per a la victòria final dels egarencs. El Mediterrani ha estat gairebé tot un quart sense fer cap gol. De fet l’ha aconseguit quan només quedava un minut per arribar a la mitja part.

En la segona part, el Mediterrani, millor

L’inici del tercer quart ha començat amb un Terrassa més incisiu que ha aconseguit situar un ampli 8 a 2 en el marcador. Amb el partit molt coll amunt, el conjunt de Dídac Cobacho ha abaixat una mica el ritme, tot i mantenir en tot moment una diferència còmoda de gols. Aquesta situació l’ha aprofitada el Mediterrani per empatar el parcial del tercer quart (3-3) i per guanyar el quart gràcies a un 2 a 3 de parcial. Amb el triomf, el Terrassa es manté líder invicte del grup A amb 12 punts, mentre que el conjunt de Jahzeel Martínez se situa en la tercera posició després de quatre partits disputats amb un bagatge de dos partits guanyats, un d’empatat i un altre de perdut.

Ara tots dos equips, Terrassa i Mediterrani, deixen aparcada la Lliga ja que del 4 al 6 de desembre disputaran la fase de grups de l’Euro Cup.