L’Europa i el Terrassa, els líders del subgrup A de la Tercera Divisió, han empatat a 0 en un partit ple d’ocasions per als dos equips. La primera part ha estat dominada clarament pels egarencs; en canvi, els graciencs s’han refet a la represa i han disposat de diverses oportunitats a la segona. Els porters han estat els millors de cada conjunt.

L’Europa sobreviu en el primer temps

El duel entre els líders ha arrancat amb domini escapulat durant els primers minuts, però ràpidament el Terrassa ha agafat el timó del partit i no l’ha tornat a cedir en els primers 45 minuts. Les primeres aproximacions han arribat a pilota aturada. Primer, Adri Lledó, ha pentinat una centrada i la pilota ha marxat lleugerament desviada. Tot seguit, una pilota morta a l’àrea, precedida d’una falta lateral, ha caigut als peus de Sergi Arranz, però la defensa barcelonina ha bloquejat el xut. Als instants finals de la primera part, els terrassencs han gaudit de les millors ocasions. Arranz ha rematat dins l’àrea i Sergio Fernández ha evitat el gol. La darrera oportunitat ha estat per a Josu, que no ha estat precís en la definició. L’Europa ha marxat a vestidors sense haver provat el porter rival.

Negats de cara a porteria

Els primers compassos de la segona part han estat una anada i tornada constants. L’Europa, dirigit per David Vilajoana, ha tingut dues grans oportunitats a les botes d’Albert Martí, però el Terrassa ha perdonat abans l’1 a 0 en l’arribada més perillosa del partit. Al 67, Sergio Fernández, el millor dels graciencs, ha tret un peu providencial per tornar a salvar l’equip. Al 80, un xut potent d’Albert Martí des del vèrtex de l’àrea ha impactat al travesser. A les acaballes del partit, els escapulats han tingut el gol de la victòria al cap d’Alberto González, que ha rematat sol a dos metres de porteria, però el porter terrassenc ha salvat de manera prodigiosa amb la mà.