El Barcelona tornarà a lluitar per aixecar el títol de campió de Lliga. Els cenebistes han guanyat el segon partit de les semifinals a la piscina del Terrasa per 7 a 11 i s’han classificat per a la gran final, en la qual s’enfrontaran a l’Atlètic-Barceloneta.

Primera part igualada

Els barcelonins han sortit conscients que si guanyaven aquest diumenge, després de la victòria en el primer partit de les semifinals, aconseguirien el premi de la final i s’han imposat en el primer quart per 2 a 3. En el segon, el Terrassa, que volia mantenir les seves opcions d’arribar al tercer i últim partit, ha aconseguit igualar el parcial amb un 2 a 2, que ha fet que el marcador a la mitja part fos de 4 a 5.

El Barcelona marca diferències en el tercer quart

El partit s’ha decidit en el tercer quart. El Barcelona ha aconseguit mantenir la porteria a 0 i en atac s’ha mostrat molt efectiu. Això ha fet que el parcial fos de 0 a 4 i l’enfrontament quedés més que decidit i sentenciat. En l’últim quart el Terrassa ha tirat d’orgull i s’ha acabat imposant per 3 a 2, que ha donat un marcador definitiu de 7 a 11.

Els màxims golejadors del partit han estat, tots amb tres gols, Victor Flores i Roger Tahull pel Barcelona i Alberto Barrosso pel Terrassa.

La final de la Lliga es disputarà a partir del dissabte 15 de maig i serà al millor de tres partits.