El Sant Andreu s’ha emportat el derbi contra el Muntanyesa per 2 a 1 al Narcís Sala. Els gols de Fassani i Josu de penal han capgirat el gol inicial de Velillas, també de penal. Els homes entrenats per Xavi Molist són segons, a només dos punts de l’Europa. La Monta ocupa el tercer lloc amb 19 punts.

La UE Sant Andreu ha guanyat el derbi barceloní contra el Muntanyesa remuntant un partit que se li havia posat en contra amb un gol de Velillas. Fassani i Josu han remuntat i els andreuencs sumen tres punts que els col·loquen a només dos del líder, l’Europa. Els quadribarrats visiten el camp dels graciencs la proepra jornada.

Primera part vibrant

La primera part ha estat igualada, intensa i vibrant. El Muntanyesa s’ha avançat després d’un penal a Velillas que el mateix davanter ha transformat en el 0 a 1 en el minut 13 de partit. La reacció dels homes entrenats per Xevi Molist no s’ha fet esperar i German Fassani ha empatat en el minut 23 en una jugada de Josu poer la dreta i desafortunada pel porter Eric Mourin. Els dos equips han gaudit d’ocasions però els de Raúl Paje s’han quedat amb un home menys en el minut 42 per doble groga al seu central, Joel Cañaveras.

El Sant Andreu aprofita la superioritat

En la segona part, el Muntanyesa s’ha organitzat bé al darrere i el Sant Andreu ha dominat i creat ocasions per guanyar el partit. Els de Nou Barris han esperat a la contra al darrere i els andreuencs han creat perill per les bandes fins que un penal d’Abdoul convertit per Josu en el minut 75 i a l’estil ‘Panenka’ ha donat els tres punts a l’equip local i la victòria dels andreuencs en el derbi barceloní.