L’Europa ha tornat a perdre aquesta temporada. És només la segona derrota de tot el campionat, però serveix perquè els rivals dels escapulats tinguin una mica d’opcions o d’il·lusions de cara a intentar aconseguir el primer lloc de la Lliga. La Grama ha aconseguit superar de forma justa els d’Ignasi Senabre amb els gols de Mike Ceballos i Dani Martín. Els graciencs han tingut ocasions com per donar més emoció al matx, però el travesser o el porter colomenc ho han evitat.

La Grama, per la seva banda, ha sumat el segon partit sense perdre amb el nou entrenador després de l’empat contra el Muntanyesa, que va ser l’estrena de José Manuel Solivellas a la banqueta dels de Santa Coloma de Gramenet.

Igualtat en els primers minuts

El partit ha començat amb un Europa intentant buscar el primer gol de l’enfrontament. Una genialitat d’Aliaga per la dreta ha estat a punt de significar el 0 a 1 després d’una passada de Sergi Pastells que Joel Lasso no ha pogut transformar. La Grama, però, també ha estat a prop de marcar amb un xut fort i col·locat de Mike Ceballos al minut 13. Sergi Pastells ha tornat a tenir una oportunitat clara, però el porter de la Grama ha refusat el xut. Era el minut 27 i quedava molt clar que si l’Europa volia marcar havia d’aprofitar alguna de les poques ocasions que tingués.

Gol psicològic de la Grama

Però qui no marca ho acaba pagant i així ha estat. Just abans d’arribar al descans, després d’una errada infantil del conjunt europeista, ha arribat el gol de la Fundació Grama. Mike Ceballos ha engaltat un xut fort i creuat que ha superat Marc Vito. Un gol psicològic que permetia els colomencs marxar amb l’1 a 0 al descans.

A la represa, tot i que l’Europa ha fet un pas endavant, el conjunt dirigit per Jose Solivellas ha aconseguit el 2 a 0 mitjançant Dani Martín. Era el minut 58 i encara restaven més de 30 minuts per jugar, però semblava complicat per al conjunt d’Ignasi Senabre aconseguir l’empat com a mínim.

Els escapulats ho han intentat, però les vegades que ha tingut ocasió el travesser o bé el porter Dani Guiseris han evitat el gol dels graciencs. De fet, fins i tot la Grama ha tingut alguna oportunitat com per fer el tercer gol.