Tercera Divisió porta tancada coronavirus

La Tercera Divisió es jugarà a porta tancada fins a nou avís com a mesura preventiva de contagi del coronavirus. D’aquesta manera, els equips barcelonins del grup cinquè de la Tercera Divisió hauran de disputar els seus enfrontaments sense públic. La mesura també afecta la Lliga Nacional Juvenil en futbol i la Tercera Divisió Nacional en futbol sala, totes tres competicions gestionades per la Federació Catalana de Futbol per delegació de la federació espanyola.

Tercera Divisió coronavirus porta tancada

Tercera Divisió sense públic, però amb mitjans de comunicació

Tot i que el públic no podrà assistir als camps de futbol de la Tercera Divisió, la federació hi permetrà la presència de directius acreditats dels clubs, els mitjans de comunicació i representants de la mateixa federació. També podran ser-hi presents els serveis públics necessaris, com ara forces i cossos de seguretat o ambulàncies, entre d’altres. Per tant, betevé podrà seguir oferint, de moment, els resums dels partits de futbol de la Tercera Divisió i la retransmissió en directe d’un dels enfrontaments dels equips barcelonins, com fa cada setmana.

L’Europa i el Sant Andreu volen l’ajornament

La UE Sant Andreu i el Club Esportiu Europa han demanat que s’ajornin els partits . En el cas del club escapulat ha estat amb un comunicat, que “advoca per decretar l’ajornament d’aquests duels afectats i traslladar-los a un altre dia convingut on els espectadors, fora ja de les dates marcades en vermell com a risc per a la salut pública, puguin gaudir de l’esport en condicions normals”. Per tant, el club de Gràcia no vol que els enfrontaments de la Tercera Divisió es disputin a porta tancada, sinó que prefereixen l’ajornament.

De la seva banda el Sant Andreu considera que cal suspendre la competició “fins que els socis i aficionats puguin tornar a accedir als estadis. El futbol no té sentit sense ells.”

Els altres clubs barcelonins no han expressat encara la seva opinió i s’han remès al comunicat oficial fet per la Federació Catalana de Futbol.

Les altres competicions, també

Els partits d’àmbit territorial que organitza la Federació Catalana de Futbol també s’hauran de jugar a porta tancada. L’organisme català ja ha rebut les ordres per decidir què es fa. La decisió afecta a les competicions de Primera Catalana en avall, tant en categoria masculina com femenina, el futbol sala i totes aquelles competicions en què no participin menors.