La jornada 5 de la Tercera Divisió es pot qualificar com a bona per als equips barcelonins de la categoria, a excepció del Sant Andreu, que ha descansat perquè aquest dimecres disputa el partit de la segona eliminatòria de la Copa del Rei. Després d’aquests cinc primers enfrontaments, l’equip que millor està classificat és l’Horta, amb 10 punts, seguit del Sant Andreu (amb set i un partit menys). L’Europa en té cinc, quatre el Martinenc i el Sants, amb només dos punts, és penúltim.

ua horta guanya 3 a 2 al Reus B

Narcís Barrera celebra el triomf de l’Horta en el minut 93 contra el Reus B

Triomfs de l’Horta i l’Europa

El partit més emocionant va ser el de l’Horta, que va superar el Reus B per 3 a 2, amb dos gols de Narcís Barrera en els últims minuts del partit (88 i 93). El Feliu i Codina va embogir amb un triomf que permet a l’Horta mantenir-se invicte a casa. L’altre equip que també va guanyar va ser l’Europa, que va aconseguir el primer triomf de la Tercera Divisió després de cinc partits. Els escapulats van guanyar el Santboià per 1 a 0, amb un golàs d’Ignasi Varona.

Empats del Martinenc i el Sants

El Martinenc continua mantenint-se fidel a l’empat i en va sumar el quart en cinc partits de la Tercera Divisió. Els diables vermells van fer-ho a casa contra el Sant Cristóbal. Qui tampoc no troba la dinàmica de resultats és el Sants, que sí que genera ocasions, però que no és capaç de superar els rivals. De moment, els de Tito Lossio, amb l’empat “in extremis” contra l’Ascó, en sumen dos.