El Barça perd amb el Tenerife
@FCBbasket

El Barça haurà de tornar a jugar, com li va passar amb el Joventut, un tercer partit de play-off, si vol estar a la final de la Lliga ACB. Els blaugrana han perdut davant el conjunt canari per 80 a 68 i el pròxim divendres, 11 de juny, un dels dos equips es classificarà per a la final.

Dos primers quarts molt igualats

El primer quart del partit se l’han endut els blaugrana per 15 a 19. Han estat uns deu primers minuts en què les defenses s’han imposat als atacs. Marcelinho Huertas per al Tenerife (10 punts) i Pau Gasol, per al Barça amb 6 punts, han estat els màxims anotadors a l’inici del partit.

En el segon període, el Tenerife ha aconseguit capgirar el marcador i ha pogut marxar al descans amb un 38 a 35 al seu favor.

Derrota del Barça davant el Tenerife
@FCBbasket

Tenerife marxa després del descans

Després del descans, el Barça ha vist com Tenerife ha marxat en el marcador. El conjunt de Txus Vidorreta ha arribat a posar-se amb 12 punts de diferència (51-39), però els blaugrana gràcies a l’encert de Gasol i les accions de Mirotic ha pogut arribar a l’últim quart amb un ajustat 58 a 55.

A l’últim quart, el Barça ha trigat cinc minuts en anotar una cistella, i el conjunt canari ho ha aprofitat per deixar el partit pràcticament sentenciat. Un enfrontament que ha acabat amb triomf de Tenerife per 80 a 68.