UE Tàrrega - CE Júpiter

El Júpiter jugarà una temporada més a Primera Catalana. Els gris-i-grana, que en alguns moments de la temporada van ocupar les places de descens, ara tenen aquestes posicions a set punts quan queden sis punts per disputar-se i, per tant, ja tenen la permanència assegurada. Davant el Tàrrega, els de Miguel López han obtingut tres punts molt importants.

Un partit pràctic

Contra el conjunt lleidatà, el Júpiter ha fet un bon partit amb clares ocasions de gol, que no ha arribat fins poc abans del descans. Ruy Gama, al minut 43, ha fet l’únic gol del partit i que ha fet que els tres punts vagin cap a la Verneda. Amb el 0 a 1, el Tàrrega ha tingut algunes oportunitats, però el Júpiter ha aconseguit mantenir la porteria a zero i endur-se la victòria del Municipal Joan Capdevila.

Imatge del partit entre UE Tàrrega i CE Júpiter

Cinc partits sense perdre

Amb la victòria davant el Tàrrega, el Júpiter ha encadenat la cinquena jornada sense perdre. El conjunt de Miguel López ha aconseguit 13 dels 15 últims punts. Una ratxa que va començar amb les victòries davant l’Almacelles i el Cambrils, va continuar amb l’empat al camp del Balaguer i la victòria contra el Vista Alegre. El Júpiter disputarà l’últim partit de la temporada amb la visita de la Rapitenca a la Verneda.