El Club Natació Sant Andreu ha perdut la final de la Supercopa de waterpolo femení davant el Club Natació Sabadell per 8 a 5. La final, disputada a València, ha significat la desena Supercopa per a les vallesanes.

CN Sant Andreu, sotscampiones Supercopa
@CNSantAndreu

Un partit molt igualat

Tot i les diferències que encara hi ha entre el Sabadell i el Sant Andreu, aquestes no s’han vist a la piscina. El primer quart ha estat favorable a les vallesanes amb un parcial de 4 a 2. Però l’equip de Javi Aznar ha estat capaç de retallar distàncies i al descans s’ha arribat amb un 5 a 4 ajustat.

El tercer quart ha estat el més favorable per al Sabadell. Parcial de 2 a 0 que posava un còmode marcador per a l’equip entrenat per David Palma. L’últim quart ha estat el més igualat pel que fa al marcador ja que cada equip ha fet un gol. Al final, victòria del Sabadell per 8 a 5 i desena Supercopa d’Espanya per a un conjunt que ha guanyat totes les que s’han disputat.