Després de marxar de vacances pletòrics amb un triplet (Lliga, Copa del Rei i Copa d’Espanya) al sarró, el Barça de futbol sala ha iniciat el curs per la porta gran. Els d’Andreu Plaza van conquistar la Supercopa d’Espanya després de superar ElPozo a Guadajalara per 4-3.

Bon inici blaugrana

El Barça en va tenir prou amb cinc minuts per complicar l’existència al seu rival. Ja al minut 2, Joselito va fer bona una assistència de Lozano per marcar el primer. Al minut 5, Marcenio ha culminat una gran jugada coral per fer pujar el 2-0 al marcador.

El resultat va deixar ElPozo en fora de joc mentre veia com els de la Ciutat Comtal feien el tercer. Aquesta vegada gràcies a un cop de cap d’Esquerdinha.

Lesió d’Esquerdinha

El mateix autor del 3-0 va donar la nota negativa del partit tres minuts després de veure porteria. El futbolista brasiler va haver d’abandonar el terreny de joc en llitera després de lesionar-se al genoll dret.

@FCBfutbolsala

Emoció final

Tot i que la final ja semblava decidida, els murcians van voler lluitar pel títol fins al final. Abans del descans, Matteus va retallar distàncies. El Barça va saber reaccionar i va anotar el 4-1 gràcies a Aicardo. Al 33, l’exblaugana Pol Pacheco va posar el segon d’ElPozo i Andresito va crear emoció final (i patiment blaugrana) marcant el 4-3 a 57 segons per al final.

Finalment, el Barça va acabar aixecant el trofeu que els acredita com a supercampions d’Espanya després d’un curs per emmarcar.