El Barça continua comptant els partits per victòries, i no només per victòries sinó que la pràctica totalitat són per golejada. Després de patir més del compte en la Champions tot i guanyar, a la Lliga les blaugrana han tornat en mode piconadora amb un 0 a 5 contra l’Sporting de Huelva. Amb aquest triomf ja són set en set partits amb 43 gols a favor i només un en contra.

El Barça triga 28 minuts a marcar

L’Sporting de Huelva només ha pogut contenir les blaugrana durant 28 minuts, els que ha trigat el Barça a veure porteria. Tot i que el primer temps ha estat relativament obert, les jugadores blaugrana han dominat amb nombroses ocasions.

Algunes de les més clares les ha protagonitzat Alexia Putellas, que n’ha tingut una en una rematada de cap, a la sortida d’un córner en el minut 9, o al cap d’un quart d’hora de joc, quan la defensa local ha tret de la ratlla de gol un altre xut seu.

El ritme que han imprès les de Jonatan Giráldez ha trobat el fruit en el minut 28. Blanco, en pròpia porteria, s’ha fet el 0 a 1 en una jugada embolicada a l’àrea, en el servei d’un córner picat per Mapi León. Les blaugrana encara han disposat de dues ocasions més per fer el segon des de les botes d’Oshoala i Graham.

La sentència, en la segona part

La segona meitat ha estat un passeig per a les blaugrana, que han sentenciat amb tres gols en tan sols 10 minuts. El 0 a 2 l’ha fet Alexia Putellas, amb una bona definició en el minut 55. El 0 a 3 ha estat obra d’Aitana Bonmatí, que ha resolt amb classe en el minut 63, i un minut després, en el 64, Irene Paredes ha fet el 0 a 4.

Les jugadores de Jonatan Giráldez no s’han conformat, i han seguit imprimint ritme i caràcter. Així ha arribat la maneta, en el minut 76, novament des de les botes d’Aitana Bonmatí.