Sorteig Copa Reina waterpolo rivals
@RFEN_directo

La Copa Premaat femenina de waterpolo tindrà dos equips barcelonins en l’edició del 2020. Mediterrani i Sant Andreu ja coneixen les rivals que tindran als quarts de final, que es disputaran del 28 de febrer a l’1 de març, a Sabadell. L’equip de Marc Comas se les haurà contra el Sabadell, mentre que el Sant Andreu disputarà els quarts contra el Rubí.

Les rivals de les barcelonines

El sorteig de la Copa del Reina només tenia una condició: Mataró i Sabadell, primer equip classificat al final de la primera i volta i les amfitriones, respectivament, havien d’estar en parts diferents dels quadre i, per tant, no es trobaran fins a una hipotètica final. La resta d’equips han tingut un sorteig pur.

Pel que fa als dos representants barcelonins, Mediterrani i Sant Andreu, han quedat enquadrats en la mateixa banda del quadre i per tant es podrien trobar en una hipotètica semifinal.

Rivals Copa de la Reina waterpolo 2020
@RFEN_directo

L’equip de Marc Comas se les haurà amb les amfitriones, el CN Sabadell. A la Lliga Premaat, el Mediterrani va ser capaç d’imposar-se a les vallesanes per un ajustat 11 a 10,

De la seva banda, el Club Natació Sant Andreu s’enfrontarà en quarts de final al Club Natació Rubí. Dos equips que a la Lliga s’han enfrontat a la piscina Pere Serrat, un enfrontament que va guanyar l’equip de Javi Aznar per 8 a 7.

El quadre de la Copa

Un cop fet el sorteig, els partits de quarts de final que es disputaran aquest divendres, 28 de febrer, han quedat de la següent manera:

  • CN Mataró – CN Terrassa (13 h)
  • CN Sant Feliu – CDN Boadilla (14.30 h)
  • CN Sant Andreu – CN Rubí (18.30 h)
  • CN Sabadell – CE Mediterrani (20 h)

Les semifinals es disputaran el dissabte 29 de febrer, mentre que la final es jugarà el diumenge 1 de març, a les 12 h.