Sorteig Copa Rei waterpolo 2020

Els cinc equips barcelonins que disputaran la Copa del Rei de waterpolo ja coneixen els rivals que tindran en els quarts de final. La Copa Premaat masculina es disputarà del 27 de febrer a l’1 de març a la piscina del CN Sabadell.

Dos derbis a la Copa del Rei

A la Copa del Rei, dels vuit equips classificats, cinc són barcelonins. Són tots els que juguen a la Divisió d’Honor: Atlètic-Barceloneta, Barcelona, Mediterrani, Sant Andreu i Catalunya. És un fet històric, ja que mai havien arribat tants equips de la ciutat a aquesta fase de la Copa. Els altres tres equips que la disputaran són el Terrassa, el Sabadell i el Mataró.

El fet que més de la meitat dels equips fos barceloní obligava que, com a mínim, hi hagués un derbi. I no n’hi haurà un, sinó dos. L’Atlètic-Barceloneta s’enfrontarà en quarts de final al Club Esportiu Mediterrani, mentre que l’altra derbi de quarts el disputaran el CN Catalunya i el Sant Andreu. A més, l’atzar ha volgut que hi hagi segur una semifinal barcelonina, ja que els quatre equips es troben a la mateixa banda del quadre.

El cinquè equip de la ciutat, el Natació Barcelona s’enfrontarà a l’equip amfitrió, el Club Natació Sabadell.

Els partits dels quarts de final

Els quatre partits de  quarts es disputaran el dijous 27 de febrer. Les semifinals es jugaran el dissabte 28, mentre que la final es disputarà l’1 de març a les 14 h, just després de la final de la Copa del Reina.

  • CN Atlètic-BarcelonetaCE Mediterrani (13 h)
  • CN CatalunyaCN Sant Andreu (14.30 h)
  • CN Mataró – CN Terrassa (18.30 h)
  • CN Sabadell – CN Barcelona (20 h)

Els enfrontaments previs

Els partits de quarts de final i pel que fa als equips barcelonins ja s’han disputat aquesta temporada. Ha estat, evidentment, a la Lliga Premaat. L’Atlètic-Barceloneta, actuals campions, s’han enfrontat dues vegades amb el Mediterrani a la competició domèstica. A la piscina de la Nova Escullera triomf per als de Chus Martín, mentre que a la piscina Josep Vallés el Medi va aconseguir arrencar un històric empat.

Pel que fa als enfrontaments entre Catalunya i Sant Andreu, l’equip de Juan Carlos Sanchón s’ha imposat en els dos partits. 10 a 12 a la piscina Sant Jordi i 18 a 8 a la Pere Serrat.

El cinquè barceloní, el Natació Barcelona s’ha vist les cares amb el Sabadell, un cop aquesta temporada. El conjunt de Quim Colet es va imposar als mariners per un ajustat 5 a 4.