Han finalitzat les obres del nou camp de futbol de Sant Genís i l’entitat que el regenta, la Unió Esportiva Sant Genís, ja s’hi entrena i hi juga els primers partits. Ara tenen 150 jugadors però preveuen augmentar el futbol base relativament ràpid. En dues setmanes a les noves instal·lacions, al carrer de Natzaret, han rebut més de 30 noves sol·licituds de nois i noies per entrar a formar part dels equips del club. L’única pega del nou camp per ells és la limitació horària que els ha imposat l’Ajuntament a causa de la proximitat amb els habitatges de l’entorn.

Les obres del nou camp de futbol de Sant Genís han finalitzat un any després de l’inici. La instal·lació s’ha construït en un terreny de 5.000 metres quadrats, just al darrere de l’Institut Vall d’Hebron. Consta d’un camp de futbol 11 i dos de futbol 7 i disposa de vestidors, oficines, bar i infermeria. L’espai esportiu el gestiona la Unió Esportiva Sant Genís Penitents i el comparteix amb un centre educatiu. Falten per acabar alguns detalls així com també la reurbanització del carrer de Samaria, que donarà accés al camp. El cost total de l’obra és d’uns tres milions d’euros.

El camp té una millor ubicació que l’antic, que havia quedat desfasat i no complia els requisits per poder disputar-hi partits oficials. Els responsables del club consideren que la millora en les instal·lacions els farà créixer com a club de futbol. L’únic aspecte que els agradaria treballar és el dels horaris. El tancament del camp a les 22 h és una de les mesures que ha implantat l’Ajuntament per les queixes dels veïns dels entorns per la proximitat del camp amb els seus habitatges.